Dikverdiende Derby Driepunter voor NSC Nijkerk

NSC begon beter aan de derby en had een licht overwicht zonder heel gevaarlijk te worden. Na 25 minuten kwamen de Barnevelders meer in het stuk voor en zochten wat meer de aanval.

In de 30e minuut een mooie aanval over links die in de voeten van Mark Fennebeumer kwam en deze goed terug legde op Redouan Hazzat die hard binnen schoot en NSC op voorsprong zette. NSC had er meer kunnen maken maar ging slechts met 0-1 de rust in.
De tweede helft was de wedstrijd minder goed van NSC zijde en leek SDVB zijn kansjes te gaan ruiken. Toch waren deze op één hand te tellen, een goede redding van Jan van Willige die een bal tot corner moest verwerken. Met nog tien minuten te gaan was de wedstrijd gespeeld toen Tristan Wallet bij de tweede paal de bal kon binnen werken nadat de keeper nog kon redden op een schot van Yordi Grovenstein. SDVB probeerde nog met alles of niets wat te forceren en met een spits als Degenaar weet je het maar nooit, maar hij was meer zichtbaar met overtredingen dan met goed voetbal. In de laatste minuut na weer een prima aanval was het Hoessain Jabir die de verdiende 0-3 maakte. NSC doet goede zaken vanmiddag en staat fier bovenaan.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”4″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”213″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”1″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”imagedate” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]