Eemdijk – NSC gelijkspel

NSC begon verdedigend aan de wedstrijd en probeerde met snelle uitvallen het doel van Eemdijk te zoeken. Eemdijk was sterker in de eerste helft en kreeg via De Graaf een paar kansjes die onschadelijk werden gemaakt door Ranzijn en Schilthuis die goed meeverdedigde. Aan de andere kant was er ook een mooie aanval over meerdere schijven tussen Grovenstein, Cornelisz en Turksoy. De inzet van Turksoy kon in 2de instantie gepakt worden door Ruizendaal.

In de tweede helf liet NSC meer van zich spreken en speelde het meer van het doel af. Dave Knikker die geregeld mee op kwam kreeg in de 60ste minuut ook de bal in de voet en schoot vanaf de zijlijn van 25 meter over de keeper en bracht NSC op een 0-1 voorsprong. Na 65 minuten leek NSC op rozen te zitten toen de 0-2 viel. Na een mooie aanval over links, passeerde Grovenstein zijn directe tegenstander en zag Cornelisz vrij bij de tweede paal staan en deze scoorde beheerst.

Eemdijk ging daarna alles of niets spelen en probeerde met lange ballen de boel te ontregelen bij NSC. Een prima uittrap van de goalie van Eemdijk bracht Bolland in stelling en deze scoorde via de paal de aansluitingstreffer. NSC kwam nog maar moeilijk van het doel af en de 2-2 hing in de lucht. Deze viel ook na een scrimmage voor het doel schoot Brouwers de 2-2 tegen de touwen. De laatste minuten waren spannend en Termelez was nog een keer gevaarlijk maar werd gestuit door De Graaf die in eerste instantie vasthield waarna Termelez hetzelfde deed. Gevolg een vrije trap voor Eemdijk. Na 95 minuten floot de scheidsrechter voor het eind van de wedstrijd en was de puntendeling een feit.