Timmer grond-, weg en waterbouw nieuwe bronssponsor extra

De businessclub is wederom zeer content te mogen mededelen dat Timmer grond-, weg- en waterbouw is toegetreden tot het netwerk platform van Nijkerk ”Vrienden van NSC” als bronssponsor extra.

Gestart in 2005 heeft dit bedrijf zich ontwikkeld tot een aannemer van formaat. Of het nou gaat om de aanleg van uw oprit of het aannemen van complexe projecten door middel van aanbesteding, niets is teveel voor Timmer gww.

Timmer gww staat voor samenwerken, vertrouwen en kwaliteit. Samen keuzes maken en zo prachtige projecten realiseren samen met haar medewerkers en u als opdrachtgever.

Daar waar grond – weg en water samenkomen zijn zij in hun element! Door de jaren heen hebben ze ervaring opgedaan met RAW-bestekken, D&C/UAV-GC contracten, het schrijven van EMVI-plannen en het werken in het bouwteam.

Vakgebieden: woon- en bouwrijp maken, riolering, cultuurtechniek, straat- en asfaltverharding, sloopwerkzaamheden en grond- en zuigtechniek.

Nieuwsgierig geworden naar wat ze voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ze op of kijk voor meer info hieronder.

A: Barneveldseweg 105, Nijkerk

W: https://www.timmer-gww.nl/

T:  033-2452596